Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsalade met kaas
PT25M
Aardappelsalade met kaas
Een heerlijk aardappelsalade met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
399 kcal kCal energie
13.1 g Gram eiwit
16.3 g Gram vet
44.8 g Gram koolhydraten
13.1 g Gram eiwit
16.3 g Gram vet
44.8 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsalade met kaas te bereiden
Snij de bonen en de aardappelen in kleine stukjes. Kook ze gedurende 8 à 12 min. gaar in kokend water. Voeg de 2 blokjes groentebouillon, de tijm, de cayennepeper en peper en zout toe. Giet af en zet opzij.
Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.
Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.
Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.
Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.