Recept
« Terug naar recepten
Aardappelschijfjes gestoofd met groenten
PT40M
Aardappelschijfjes gestoofd met groenten
Een heerlijk aardappelschijfjes gestoofd met groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelschijfjes gestoofd met groenten te bereiden
Aardappelen schillen goed wassen en droog deppen.
Snijd deze in de helft en snijd in schijven.
Bak bruin aan in boter goed kruiden met de bovenvermelde kruiden, voeg de in ringen gesneden ajuin toe, de maïs, erwten en fijn gesneden venkel. Laat op een zacht vuur gaar stoven.
Serveer zeer warm.
Snijd deze in de helft en snijd in schijven.
Bak bruin aan in boter goed kruiden met de bovenvermelde kruiden, voeg de in ringen gesneden ajuin toe, de maïs, erwten en fijn gesneden venkel. Laat op een zacht vuur gaar stoven.
Serveer zeer warm.