KookJij

Aardappelschijfjes pittig gekruid

Een heerlijk aardappelschijfjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelschijfjes pittig gekruid te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar en giet af.
Snij deze in schijven en kruid goed meng evenzeer de geperste look eronder.
Bak ze krokant aan in boter.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst