Recept
« Terug naar recepten
Aardappelschijfjes pittig gekruid
PT20M
Aardappelschijfjes pittig gekruid
Een heerlijk aardappelschijfjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelschijfjes pittig gekruid te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar en giet af.
Snij deze in schijven en kruid goed meng evenzeer de geperste look eronder.
Bak ze krokant aan in boter.
Serveer zeer warm.
Snij deze in schijven en kruid goed meng evenzeer de geperste look eronder.
Bak ze krokant aan in boter.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.