Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo februari 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met grijs garnalen
PT30M
Aardappelsla met grijs garnalen
Een heerlijk aardappelsla met grijs garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met grijs garnalen te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden koken in licht gezouten water met een scheutje azijn giet af en laat afkoelen.
Meng een deel van de garnalen met het fijn gesneden eitje een stuk rode ajuin in blokjes gesneden onder de aardappelen gekruid met viskruiden en peper meng eveneens de yoghurt dressing eronder.
Serveer op bord met salade naar keuze afgewerkt met in ringen gesneden rode ajuin, peterselie, grijs garnalen en een stukje citroen.
Meng een deel van de garnalen met het fijn gesneden eitje een stuk rode ajuin in blokjes gesneden onder de aardappelen gekruid met viskruiden en peper meng eveneens de yoghurt dressing eronder.
Serveer op bord met salade naar keuze afgewerkt met in ringen gesneden rode ajuin, peterselie, grijs garnalen en een stukje citroen.