Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla met rode ajuin en eikes
PT30M
Aardappelsla met rode ajuin en eikes
Een heerlijk aardappelsla met rode ajuin en eikes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla met rode ajuin en eikes te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water met een scheut azijn. Laat afkoelen.
Ajuin in fijne ringen snijden.
De eieren fijn hakken.
Meng alles goed onder elkaar, kruid goed af en serveer zeer fris.
Ajuin in fijne ringen snijden.
De eieren fijn hakken.
Meng alles goed onder elkaar, kruid goed af en serveer zeer fris.