Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla op een zonnige herfstdag
PT20M
Aardappelsla op een zonnige herfstdag
Een heerlijk aardappelsla op een zonnige herfstdag recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla op een zonnige herfstdag te bereiden
Aardappelen schillen en in schijven snijden, kook in licht gezouten water met het scheutje azijn beetgaar. Laat afkoelen.
Hard gekookt eike in kleine stukjes snijden.
Lente ajuintje in fijne ringen snijden.
Meng deze ingredienten met de mayonaise, erwtjes en mais kruiden naar smaak.
Serveer zeer fris.
Hard gekookt eike in kleine stukjes snijden.
Lente ajuintje in fijne ringen snijden.
Meng deze ingredienten met de mayonaise, erwtjes en mais kruiden naar smaak.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.