Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla op grootmoeders wijze
PT20M
Aardappelsla op grootmoeders wijze
Een heerlijk aardappelsla op grootmoeders wijze recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla op grootmoeders wijze te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beergaar koken in water met een scheutje azijn.
Appel en ajuin in blokjes snijden.
Mosterd, mayonaise, porto en honing evenzeer de kruiden goed mengen.
Appel, aardappel, ajuin en erwtjes onder de dressing mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
Appel en ajuin in blokjes snijden.
Mosterd, mayonaise, porto en honing evenzeer de kruiden goed mengen.
Appel, aardappel, ajuin en erwtjes onder de dressing mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.