Recept
« Terug naar recepten
Aardappelstoemp met spruiten
PT20M
Aardappelstoemp met spruiten
Een heerlijk aardappelstoemp met spruiten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelstoemp met spruiten te bereiden
Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water.
Spruiten in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Wok de spruiten samen met look en ajuin beetgaar deze uiteraard goed kruiden.
Pureer de aardappelen en voeg de groenten toe een beetje olie erbij en alles goed mengen.
Serveer zeer warm.
Spruiten in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Wok de spruiten samen met look en ajuin beetgaar deze uiteraard goed kruiden.
Pureer de aardappelen en voeg de groenten toe een beetje olie erbij en alles goed mengen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.