Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltaart
PT90M
Aardappeltaart
Een heerlijk aardappeltaart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
aardappel.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappeltaart te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en snijd in dunne plakken. Snipper de knoflook en meng met de gesmolten boter. Kruid met peper en zout. Rasp de kazen en meng met het broodkruim.
Leg boterpapier in een diep bakblik van 20 cm doorsnede. Leg hierin overlappend een laag aardappelplakken. Bestrijk met boter en betrooi met de gemengde kazen. Herhaal tot alles op is. Eindig met kaas. Druk goed aan en bak gedurende 1 uur.
Leg boterpapier in een diep bakblik van 20 cm doorsnede. Leg hierin overlappend een laag aardappelplakken. Bestrijk met boter en betrooi met de gemengde kazen. Herhaal tot alles op is. Eindig met kaas. Druk goed aan en bak gedurende 1 uur.