Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltaart met Arina geitenkaas en honing
PT45M
Aardappeltaart met Arina geitenkaas en honing
Een heerlijk aardappeltaart met arina geitenkaas en honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kaas.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappeltaart met Arina geitenkaas en honing te bereiden
Verwarm de oven op 200°C. Vet de bakvorm in met olie. Bekleed de vorm met bakpapier en vet dit ook licht in. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Kook ze in water met zout in circa 15 minuten beetgaar. Giet de aardappel plakjes af en laat ze iets afkoelen. Smelt de boter en meng de afgekoelde boter door de crème fraîche en de honing. Klop de eieren los en meng de tijm en de geraspte kaas erdoor. Meng het eimengsel door de crème fraîche.
Schep de aardappel plakjes en het eimengsel in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad. Bak de aardappeltaart 30 à 35 minuten in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is. Laat de taart iets afkoelen in de vorm en snijd in stukken.
Schep de aardappel plakjes en het eimengsel in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad. Bak de aardappeltaart 30 à 35 minuten in het midden van de oven tot de bovenkant goudbruin is. Laat de taart iets afkoelen in de vorm en snijd in stukken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cisnarf zegt:
fijnproever zegt:
Groetjes Erwin.
fijnproever zegt: