KookJij

Aardappeltjes met ei en tonijn

Een heerlijk aardappeltjes met ei en tonijn recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappeltjes met ei en tonijn te bereiden

Doe de krieltjes in een pan.
Bedek ze met koud water en breng dit aan de kook.
Laat de krieltjes 15-20 min. koken tot ze gaar zijn.
Laat ze goed uitlekken en afkoelen.

Pel de eieren en snijd ze in vieren.
Snijd ook de tomaten in vieren.
Laat de tonijn goed uitlekken en pluk de stukken met een vork uiteen.

Pel de sjalotjes en knoflook en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan of wok.
Fruit daarin ca. 2 min. de sjalotjes en knoflook.
Neem ze van het vuur en roer er het citroensap door.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

Meng er de krieltjes, eieren, tomaten, tonijn en olijven door.
Bestrooi met basilicum en serveer.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

en-pep

en-pep zegt:
Het was lekker maar er zat wel weinig aardappels in.:p
hubertina

hubertina zegt:
Het lijkt me ook wel lekker als je de aardappeltjes bakt en alles als een warme maaltijd eet. Evt. met stukjes broccoli erdoor?
Groetjes Hubertina