Recept
« Terug naar recepten
Aardappeltjes met ei en tonijn
PT25M
Aardappeltjes met ei en tonijn
Een heerlijk aardappeltjes met ei en tonijn recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jolanda willemen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappeltjes met ei en tonijn te bereiden
Doe de krieltjes in een pan.
Bedek ze met koud water en breng dit aan de kook.
Laat de krieltjes 15-20 min. koken tot ze gaar zijn.
Laat ze goed uitlekken en afkoelen.
Pel de eieren en snijd ze in vieren.
Snijd ook de tomaten in vieren.
Laat de tonijn goed uitlekken en pluk de stukken met een vork uiteen.
Pel de sjalotjes en knoflook en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan of wok.
Fruit daarin ca. 2 min. de sjalotjes en knoflook.
Neem ze van het vuur en roer er het citroensap door.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Meng er de krieltjes, eieren, tomaten, tonijn en olijven door.
Bestrooi met basilicum en serveer.
Bedek ze met koud water en breng dit aan de kook.
Laat de krieltjes 15-20 min. koken tot ze gaar zijn.
Laat ze goed uitlekken en afkoelen.
Pel de eieren en snijd ze in vieren.
Snijd ook de tomaten in vieren.
Laat de tonijn goed uitlekken en pluk de stukken met een vork uiteen.
Pel de sjalotjes en knoflook en snijd ze fijn.
Verhit de olie in een pan of wok.
Fruit daarin ca. 2 min. de sjalotjes en knoflook.
Neem ze van het vuur en roer er het citroensap door.
Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Meng er de krieltjes, eieren, tomaten, tonijn en olijven door.
Bestrooi met basilicum en serveer.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hubertina zegt:
Groetjes Hubertina
en-pep zegt: