Recept
« Terug naar recepten
Aardbeienbanaan passietaart
PT50M
Aardbeienbanaan passietaart
Een heerlijk aardbeienbanaan passietaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anneke De Vries
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
8-10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
40
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeienbanaan passietaart te bereiden
Mix de cakemeel, suiker, boter, zout en de eieren tot een glad beslag. Vet de taartvorm in en bak de taart op 200graden. Snijd de bananen en de aardbeien in stukjes. Maak de banketbakkersroom met 400ml water. Laat de room 5min opstijven in de koelkast. Als de taart afgekoeld is schep je de room eroverheen. Versier de taart met het fruit en maak het af met een toefje slagroom.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rijo zegt:
hanneke hardam zegt: