KookJij

Aardbeienbavarois

Een heerlijk aardbeienbavarois recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeienbavarois te bereiden

Week de gelatine in koud water en verwarm de aardbeienpuree. Voeg de geweekte gelatine toe aan de verwarmde aardbeienpuree en laat de gelatine oplossen. Laat het geheel afkoelen in de koeling. Klop de slagroom op tot yoghurt dikte. Meng de slagroom met de afgekoelde puree tot een samenhangend geheel. Giet de bavarois in vormpjes en laat hem opstijven in de koeling. Haal na ongeveer 4 uur de bavarois uit de vormpjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst