Recept
« Terug naar recepten
Aardbeienbavarois
PT30M
Aardbeienbavarois
Een heerlijk aardbeienbavarois recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeienbavarois te bereiden
Week de gelatine in koud water en verwarm de aardbeienpuree. Voeg de geweekte gelatine toe aan de verwarmde aardbeienpuree en laat de gelatine oplossen. Laat het geheel afkoelen in de koeling. Klop de slagroom op tot yoghurt dikte. Meng de slagroom met de afgekoelde puree tot een samenhangend geheel. Giet de bavarois in vormpjes en laat hem opstijven in de koeling. Haal na ongeveer 4 uur de bavarois uit de vormpjes.