Recept
« Terug naar recepten
Aardbeiengebakje
PT30M
Aardbeiengebakje
Een heerlijk aardbeiengebakje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeiengebakje te bereiden
Maal de biscuitjes in de blender fijn en voeg de gesmolten boter en stroop toe.
Verdeel dit mengsel over 4 bakringen en laat in de koelkast opstijven.
Roer de roomkaas los.Klop de slagroom met de suiker stijf en meng goed met de roomkaas
Snijd de aardbeien doormidden en zet met de snijkant tegen de bakring. Vul op met het kaas- roommengsel en strijk glad.
Snijd 4 aarbeien tot een waaiertje en leg op de gebakjes en garneer met een toefje munt.
Verdeel dit mengsel over 4 bakringen en laat in de koelkast opstijven.
Roer de roomkaas los.Klop de slagroom met de suiker stijf en meng goed met de roomkaas
Snijd de aardbeien doormidden en zet met de snijkant tegen de bakring. Vul op met het kaas- roommengsel en strijk glad.
Snijd 4 aarbeien tot een waaiertje en leg op de gebakjes en garneer met een toefje munt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
addie zegt:
Deze gebakjes kun je goed een dag eerder maken. Zet ze wel in de koelkast.
Kookgroetjes, Addie.
CR zegt:
addie zegt:
Dankjewel voor je compliment, ik hoop dat je nog veel lekkere recepten kunt vinden.
Kookgroetjes, Addie.
naamlooss zegt:
ess1 zegt: