Recept
« Terug naar recepten
Aardbeienmousse
PT15M
Aardbeienmousse
Een heerlijk aardbeienmousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeienmousse te bereiden
Pureer de aardbeien, hou enkele aardbeien apart ter versiering. Vermeng de verse kaas met de suiker door de aardbeienpuree. Doe er de vanille-extract bij.
Klop de eiwitten tot sneeuw en meng dit onder de aardbeien-kaasmengsel.
Laat goed opstijven in de koelkast.
Schep stukjes aardbei in een glas en schep daar de aardbeienmousse op. Werk af met een plukje verse munt of citroenmelisse.
Klop de eiwitten tot sneeuw en meng dit onder de aardbeien-kaasmengsel.
Laat goed opstijven in de koelkast.
Schep stukjes aardbei in een glas en schep daar de aardbeienmousse op. Werk af met een plukje verse munt of citroenmelisse.
djmagich zegt:
Harry Löhr,
KookJij.nl