Recept
« Terug naar recepten
Aardbeiensoep met garnalen
PT10M
Aardbeiensoep met garnalen
Een heerlijk aardbeiensoep met garnalen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
krant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeiensoep met garnalen te bereiden
Houd 4 mooie aardbeien apart voor de garnering.
Pureer de rest van de aardbeien met de rode ui in een blender.
Breng op smaak met zout en een paar druppels rodewijnazijn.
Roer er 1 eetlepel olijfolie door. Zet koud!
Verdeel de gazpacho over 4 mooie glazen, leg de garnalen in het midden en versier de glazen met in partjes gesneden aardbei.
Pureer de rest van de aardbeien met de rode ui in een blender.
Breng op smaak met zout en een paar druppels rodewijnazijn.
Roer er 1 eetlepel olijfolie door. Zet koud!
Verdeel de gazpacho over 4 mooie glazen, leg de garnalen in het midden en versier de glazen met in partjes gesneden aardbei.
Michel I. Gobets zegt:
Of dit ook met bruine suiker en druiven gaat???
Jongens jongens.