Recept
« Terug naar recepten
Aardbeiensoufflé
PT45M
Aardbeiensoufflé
Een heerlijk aardbeiensoufflé recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
23
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeiensoufflé te bereiden
Maak de aardbeien schoon en was ze. Laat ze uitlekken en wrijf ze door een zeef. Splits de eieren en klop in een kom de eiwitten met een snufje zout zeer stijf. Voeg al kloppende de suiker en de aardappelmeel toe. Spatel de aardbeienpuree erdoor. Vul een ovenschaal voor drie vierde met het mengsel en zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden. Laat de soufflé in 30 minuten gaar worden. Bestrooi de soufflé voor het serveren met poedersuiker.
alyanne zegt: