Recept
« Terug naar recepten
Aardperen met broccoli en kaassaus
PT20M
Aardperen met broccoli en kaassaus
Een heerlijk aardperen met broccoli en kaassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Odin recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardperen met broccoli en kaassaus te bereiden
Boen de aardperen goed schoon en snijd ze in stukken of schijfjes van 2 cm dik.
Maak de broccoli schoon en snijd ze in kleine stukken en rozetten.
Kook de groenten samen in een laag water met een klontje boter en (kruiden)zout beetgaar.
Giet het kookvocht over in een sauspannetje en bind het met een bindmiddel.
Voeg al roerende geraspte kaas, kerrie, geperste knoflook en peper naar smaak toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.
Dien de groente op met een gekookte graansoort en serveer de saus erover.
Maak de broccoli schoon en snijd ze in kleine stukken en rozetten.
Kook de groenten samen in een laag water met een klontje boter en (kruiden)zout beetgaar.
Giet het kookvocht over in een sauspannetje en bind het met een bindmiddel.
Voeg al roerende geraspte kaas, kerrie, geperste knoflook en peper naar smaak toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.
Dien de groente op met een gekookte graansoort en serveer de saus erover.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tanja zegt:
camiel zegt: