Recept
« Terug naar recepten
Aardperensoep
PT30M
Aardperensoep
Een heerlijk aardperensoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
De Engelhoeve
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardperensoep te bereiden
Schil de aardperen en snijd ze in plakjes.
Kook ze in het water tot ze zacht zijn.
Pureer in de blender, met de staafmixer of de groentezeef.
Doe er de bouillonblokjes bij, knijp de knoflook door de pers erbij, doe er de room bij en de peper.
Laat goed warm worden.
Doe er tot slot een paar druppels truffelolie bij.
* gerookte knoflook kun je op de Noordermarkt in Amsterdam kopen; gewone knoflook zal ook best lekker zijn.
Dit recept is van Hannie van Blitterswijk.
Kook ze in het water tot ze zacht zijn.
Pureer in de blender, met de staafmixer of de groentezeef.
Doe er de bouillonblokjes bij, knijp de knoflook door de pers erbij, doe er de room bij en de peper.
Laat goed warm worden.
Doe er tot slot een paar druppels truffelolie bij.
* gerookte knoflook kun je op de Noordermarkt in Amsterdam kopen; gewone knoflook zal ook best lekker zijn.
Dit recept is van Hannie van Blitterswijk.