Recept
« Terug naar recepten
Aberdeen Angus wraps met waterkers en radijsraita
PT50M
Aberdeen Angus wraps met waterkers en radijsraita
Een heerlijk aberdeen angus wraps met waterkers en radijsraita recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
14 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
lescopains
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aberdeen Angus wraps met waterkers en radijsraita te bereiden
Snijd de Aberdeen Angus steak in reepjes.
Marineer de reepjes rundvlees in een mengsel van honing en mosterd.
Radijsraita. Snijd de radijsjes fijn.
Snipper de sjalotjes.
Meng de fijngesneden radijsjes en de fijngehakte sjalotjes door de yoghurt.
Voeg limoensap naar smaak toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Bewaar in de koeling.
Aberdeen Angus. Verhit de olie in de een wokpan.
Roerbak de rundreepjes gedurende 1 à 2 minuten.
Smeer de raita egaal uit over de wraps.
Voeg het rundvlees toe en de waterkers (hou wat waterkers achter voor decoratie).
Kruiden naar smaak.
Rol de wrap op en verdeel in drie diagonale stukken. Snijd de uiteinden recht af.
Bieslook. Kook water.
Blancheer enkelen bieslooksprietjes.
Spoel direct af met koud water.
Wind de bieslooksprietjes de gevulde wrap en “knoop” vast.
Presentatie:
Vlak voor uitserveren de stukjes wrap even onder de salamander leggen zodat ze krokant worden.
Steek een plukje waterkers in de wrap als decoratie.
Serveer op een klein bordje met wat radijsraita.
Marineer de reepjes rundvlees in een mengsel van honing en mosterd.
Radijsraita. Snijd de radijsjes fijn.
Snipper de sjalotjes.
Meng de fijngesneden radijsjes en de fijngehakte sjalotjes door de yoghurt.
Voeg limoensap naar smaak toe.
Breng op smaak met peper en zout.
Bewaar in de koeling.
Aberdeen Angus. Verhit de olie in de een wokpan.
Roerbak de rundreepjes gedurende 1 à 2 minuten.
Smeer de raita egaal uit over de wraps.
Voeg het rundvlees toe en de waterkers (hou wat waterkers achter voor decoratie).
Kruiden naar smaak.
Rol de wrap op en verdeel in drie diagonale stukken. Snijd de uiteinden recht af.
Bieslook. Kook water.
Blancheer enkelen bieslooksprietjes.
Spoel direct af met koud water.
Wind de bieslooksprietjes de gevulde wrap en “knoop” vast.
Presentatie:
Vlak voor uitserveren de stukjes wrap even onder de salamander leggen zodat ze krokant worden.
Steek een plukje waterkers in de wrap als decoratie.
Serveer op een klein bordje met wat radijsraita.