KookJij

Achari Jheenga (gemarineerde gamba`s)

Een heerlijk achari jheenga (gemarineerde gamba`s) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Achari Jheenga (gemarineerde gamba`s) te bereiden

Doe de gamba`s met het citroensap in een kom. Maak in een andere kom de marinade van: chutney, yoghurt, knoflook, koenjit en komijnzaadjes. Voeg deze marinade toe aan de gamba`s en meng alles goed. Laat de gamba`s enkele uren marineren in de koelkast. Verwarm de oven voor op de grillstand. Steek de gamba`s per 5 aan de spiesen en grill de gamba`s in 8 min gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

truus

truus zegt:
ik heb geen grill, kan het in de koekenpan?