Recept
« Terug naar recepten
Achari Jheenga (gemarineerde gamba`s)
PT35M
Achari Jheenga (gemarineerde gamba`s)
Een heerlijk achari jheenga (gemarineerde gamba`s) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
23
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Achari Jheenga (gemarineerde gamba`s) te bereiden
Doe de gamba`s met het citroensap in een kom. Maak in een andere kom de marinade van: chutney, yoghurt, knoflook, koenjit en komijnzaadjes. Voeg deze marinade toe aan de gamba`s en meng alles goed. Laat de gamba`s enkele uren marineren in de koelkast. Verwarm de oven voor op de grillstand. Steek de gamba`s per 5 aan de spiesen en grill de gamba`s in 8 min gaar.
truus zegt: