Recept
« Terug naar recepten
Advents tiramisu
PT30M
Advents tiramisu
Een heerlijk advents tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
38
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Duitse nicht
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Advents tiramisu te bereiden
Slagroom stijf kloppen, mascarpone, kwark, suiker en vanillesuiker goed mixen, slagroom er door spatelen. In een rechthoekige vorm 3 eetlepels van de créme verdelen, daarover een paar speculaasjes verdelen. Die bessen daaroverheen strooien. Met bevroren vruchten kun je het goed de avond van te voren bereiden, dan kan het goed door trekken.De rest van de créme daaroverheen strijken en met speculaas bedekken. 4-5 uur in de koelkast zetten. Voor het serveren de tiramisu met poedersuiker bestrooien.Het ziet er bijzonder mooi uit als je er met een sjabloon adventssterren met cacao over strooit.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
leonie zegt:
B zegt: