Klik op foto om te vergroten.
Bereiding puree te vinden op: http://www.kookjij.nl/recept-dagschotel-kippenchipolata-met-groentenpuree
Recept
« Terug naar recepten
Alle visjes zwemmen in het water
PT30M
Alle visjes zwemmen in het water
Een heerlijk alle visjes zwemmen in het water recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Alle visjes zwemmen in het water te bereiden
Vis goed kruiden en gaar steamen.
Puree,
zoals je het gewoon bent te maken, hier heb ik twee variaties genomen eentje met wortel, eentje met broccoli.
De saus is wel voor 5 pers gemaakt, er was een persoon die geen vlees eet.
Bereiding saus:
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie voeg de pesto toe, regelmatig de bouillon toevoegen. Bind de saus zie bereiding.
Serveer alles zeer warm op bord.
Puree,
zoals je het gewoon bent te maken, hier heb ik twee variaties genomen eentje met wortel, eentje met broccoli.
De saus is wel voor 5 pers gemaakt, er was een persoon die geen vlees eet.
Bereiding saus:
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie voeg de pesto toe, regelmatig de bouillon toevoegen. Bind de saus zie bereiding.
Serveer alles zeer warm op bord.