Recept
« Terug naar recepten
Sausje: alles kan
PT10M
Sausje: alles kan
Een heerlijk sausje: alles kan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: alles kan te bereiden
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie voeg de pesto toe, regelmatig de bouillon toevoegen. Bind de saus zie bereiding.
Serveer deze saus zeer warm zowel bij vlees als vis.
Look zeer fijn snijden.
Ajuinpijpjes in ringen snijden.
Stoof deze even aan in olijfolie voeg de pesto toe, regelmatig de bouillon toevoegen. Bind de saus zie bereiding.
Serveer deze saus zeer warm zowel bij vlees als vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.