Recept
« Terug naar recepten
Sausje van curry met appel en rozijntjes
PT10M
Sausje van curry met appel en rozijntjes
Eenvoudig sausje vlug klaar.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje van curry met appel en rozijntjes te bereiden
- Appel schillen en in blokjes snijden, look zeer fijn snijden de sjalotjes halveren en in fijne ringen snijden. Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de rozijntjes toe. Maak een roux van de boter, bloem en appelsiensap kruid de saus zeer goed voeg het mengel van de appel bij de saus. Zeer warm serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.