KookJij

Sausje van curry met appel en rozijntjes

Eenvoudig sausje vlug klaar.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje van curry met appel en rozijntjes te bereiden

  1. Appel schillen en in blokjes snijden, look zeer fijn snijden de sjalotjes halveren en in fijne ringen snijden. Stoof deze aan in een beetje boter en voeg de rozijntjes toe. Maak een roux van de boter, bloem en appelsiensap kruid de saus zeer goed voeg het mengel van de appel bij de saus. Zeer warm serveren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst