Recept
« Terug naar recepten
Tajine gevuld met lekkernijen
PT60M
Tajine gevuld met lekkernijen
Een heerlijk tajine gevuld met lekkernijen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine gevuld met lekkernijen te bereiden
Kippenfilets even aanbakken in een beetje boter.
Sjalotjes in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Asperges schillen deze in stukken snijden.
Verwarm de tajine zeer goed en zet het vuur op een laag vuur, voeg de kip, sjalotjes, look, tomaat, kruiden en kokosmelk toe.
Laat op een zacht vuur +/- 40 min sudderen voeg nu de asperges toe.
Laat de asperges verder garen samen met de ingrediënten in de tajine roer alles even om.
Serveer zeer warm.
Sjalotjes in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Asperges schillen deze in stukken snijden.
Verwarm de tajine zeer goed en zet het vuur op een laag vuur, voeg de kip, sjalotjes, look, tomaat, kruiden en kokosmelk toe.
Laat op een zacht vuur +/- 40 min sudderen voeg nu de asperges toe.
Laat de asperges verder garen samen met de ingrediënten in de tajine roer alles even om.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: