Sorry, het is maar eenvoudig maar de kasten moeten leeg en er was niet veel meer in huis.
Morgen vertrekken we voor twee weken op verlof. Dus alles moest op.
Recept
« Terug naar recepten
Alles moet op
PT30M
Alles moet op
Een heerlijk alles moet op recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Alles moet op te bereiden
Leg 2 vellen bladerdeeg op bakpapier leg er de gekruide zalm porties op smeer in met ei en leg boven op terug bladerdeeg opnieuw insmeren met ei druk aan en maak met de schaar verschillende inkepingen.
Bak dit gedurende 30 min in voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer op bord en garneer af.
Bak dit gedurende 30 min in voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer op bord en garneer af.
Rita zegt: