KookJij

Alles moet op

Een heerlijk alles moet op recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Alles moet op te bereiden

Leg 2 vellen bladerdeeg op bakpapier leg er de gekruide zalm porties op smeer in met ei en leg boven op terug bladerdeeg opnieuw insmeren met ei druk aan en maak met de schaar verschillende inkepingen.
Bak dit gedurende 30 min in voorverwarmde oven van 180 graden. Serveer op bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Sorry, het is maar eenvoudig maar de kasten moeten leeg en er was niet veel meer in huis.
Morgen vertrekken we voor twee weken op verlof. Dus alles moest op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Rita

Rita zegt:
Ik wens jullie het allerbeste en veel kookgenot in het nieuwe jaar. En natuurlijk de anderen die ook altijd recepten sturen en de vele mensen die ze dan weer proberen te maken de allerbeste wensen.