Recept
« Terug naar recepten
Amandel rozijnensalsa
PT15M
Amandel rozijnensalsa
Een heerlijk amandel rozijnensalsa recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amandel rozijnensalsa te bereiden
In een pan rozijnen met citroensap, appelsap en chilipoeder aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten sudderen tot het vocht verdampt is. Laten afkoelen. Intussen in een droge koekenpan amandelen goudbruin roosteren. Op een bordje laten afkoelen. Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden. In een schaal rozijnen, amandelen en basilicum door elkaar scheppen. Zo nodig op smaak brengen met zout, peper en snufje chilipoeder.