Recept
« Terug naar recepten
Ame koemoete - ei in indonesische saus
PT20M
Ame koemoete - ei in indonesische saus
Een heerlijk ame koemoete - ei in indonesische saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ame koemoete - ei in indonesische saus te bereiden
Kook de eieren bijna hard, pel ze en druk ze voorzichtig plat. Snijd ui, knoflook en lombok zeer fijn, vermeng ze met de overige kruiden en kook ze in santen op.
Bereidingswijze
Doe de eieren en de tamarinde erbij en kook alles tot de saus gebonden is.
Serveertips
Lekker bij de rijsttafel
Bereidingswijze
Doe de eieren en de tamarinde erbij en kook alles tot de saus gebonden is.
Serveertips
Lekker bij de rijsttafel