KookJij

Ame koemoete - ei in indonesische saus

Een heerlijk ame koemoete - ei in indonesische saus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ame koemoete - ei in indonesische saus te bereiden

Kook de eieren bijna hard, pel ze en druk ze voorzichtig plat. Snijd ui, knoflook en lombok zeer fijn, vermeng ze met de overige kruiden en kook ze in santen op.
Bereidingswijze
Doe de eieren en de tamarinde erbij en kook alles tot de saus gebonden is.
Serveertips
Lekker bij de rijsttafel

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst