Recept
« Terug naar recepten
Amerikaanse visschotel
PT40M
Amerikaanse visschotel
Een heerlijk amerikaanse visschotel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
martijn
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amerikaanse visschotel te bereiden
Snij de aardappelen in dobbelsteentjes. Maak de courgette schoon en snij deze in reepjes. Pel en snipper de ui en knoflook. Bak de bacon knapperig en ver kruimel hem. Verhit de olie, fruit de ui en knoflook hierin. Schep de aardappelen, de cajunkruiden en het tomatensap erdoor en verhit alles 15 minuten in de afgedekte pan. Roer het gercht af en toe door. Snijd de vis in stukjes en meng ze met de courgette door de aardappelen. Verwarm het gerecht nog 15 minuten. Bestrooi het met oregano en serveer meteen.