Recept
« Terug naar recepten
Amuse americain
PT10M
Amuse americain
Een heerlijk amuse americain recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
22
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
http://marionsrecepten.nl/
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse americain te bereiden
Kwarteleitjes in ca 5 minuten hard koken, in koud water laten schrikken en voorzichtig pellen.
Eitjes in lengte halveren.
In keukenmachine olijven, kappertjes en peterselie fijnhakken.
Olijvenmengsel en filet american mengen.
Filet in holtes leggen.
Bolletjes iets plat drukken en half kwarteleitje erop leggen.
Garneren met toefje peterselie.
Variatie:
Geen kwarteleitjes, leg dan een klein plakje ei als een dakje over de american filet.
Eitjes in lengte halveren.
In keukenmachine olijven, kappertjes en peterselie fijnhakken.
Olijvenmengsel en filet american mengen.
Filet in holtes leggen.
Bolletjes iets plat drukken en half kwarteleitje erop leggen.
Garneren met toefje peterselie.
Variatie:
Geen kwarteleitjes, leg dan een klein plakje ei als een dakje over de american filet.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jeroen zegt:
camilla zegt:
Groetjes Camilla
ans zegt: