Recept
« Terug naar recepten
Amuse met rookvlees en geitenkaas met amandelen
PT20M
Amuse met rookvlees en geitenkaas met amandelen
Een heerlijk amuse met rookvlees en geitenkaas met amandelen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jordy Zuiddam
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
De ingrediënten zijn voor 16. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse met rookvlees en geitenkaas met amandelen te bereiden
Meng nu bij de geitenkaas de amandelen, honing, peper en kappertjes. Leg op een stuk plastic de plakjes rookvlees naast elkaar (dakpansgewijs) op het plastic. Rol nu van het geitenkaasmengsel rolletjes en leg die op het rookvlees. het is nogal veel dus je kan het ook alvast door de midden snijden. Rol nu het rookvlees op tot een rol en doe deze even in het plastic wat er onder zit. Zelf heb ik dit 30 minuten in de vriezer gelegd en toen mooie plakjes gesneden. Onze gasten waren heel enthousiast.
Mijn kookverhaal (Jordy Zuiddam)
Heel lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rientje zegt:
karola zegt:
Dat is jammer, want dat recept lijkt me erg lekker
suzanne2 zegt: