Recept
« Terug naar recepten
Amuse van rosbief
PT20M
Amuse van rosbief
Een heerlijk amuse van rosbief recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4-8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Singapore
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuse van rosbief te bereiden
Snijd de wortel, de paprika en een stukje komkommer in hele dunne lange reepjes (julienne) en was de taughe.
Snijd de verse koriander heel fijntjes.
Leg de plakjes rosbief op een keukenblad.
Leg op de plakjes rosbief reepjes wortel, paprika, komkommer en de taughe.
Besprenkel met koriander en rol de rosbief op.
Leg de rosbief op een mooie schaal of aparte schaaltjes, met de naad naar beneden of eventueel op een (amuse)lepel
Meng de ketjap met de sambal citroensap en het sesamzaad tot een dressing.
Druppel een beetje dressing over de rolletjes.
Snijd de verse koriander heel fijntjes.
Leg de plakjes rosbief op een keukenblad.
Leg op de plakjes rosbief reepjes wortel, paprika, komkommer en de taughe.
Besprenkel met koriander en rol de rosbief op.
Leg de rosbief op een mooie schaal of aparte schaaltjes, met de naad naar beneden of eventueel op een (amuse)lepel
Meng de ketjap met de sambal citroensap en het sesamzaad tot een dressing.
Druppel een beetje dressing over de rolletjes.
marina zegt: