Recept
« Terug naar recepten
Amuses 3 (Hapjes)
PT45M
Amuses 3 (Hapjes)
Een heerlijk amuses 3 (hapjes) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
16 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
In de loop der jaren door de familie her en der verzameld
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Amuses 3 (Hapjes) te bereiden
FRITTATA :
*Doe de Mix door de eieren evenals de gesnipperde uien en knoflook.
*Dit mengsel gaat in de anti-aanbak-pan met de hete rijstolie
*Dan wordt de taugé netjes over het ei verdeeld en daarna de garnaaltjes.
*Zodra de bovenzijde van de omelet gaat indrogen keren we de omelet : We schuiven de omelet van de pan op een bord.Doen daarop een zelfde bord op z'n kop en draaien dat snel om.Dan laten we de omelet vanaf het 2de bord weer in de pan glijden om alles netjes heel te houden.
*Dan op een laag vuurtje de omelet garen*Als hij gaar is op een bord laten glijden en hem laten afkoelen en opstijven.
*Besmeren met de Chili saus en in 16 stukken snijden.
***
AVOCADO SOEPJE :
*De eerste 4 ingredienten in een keukenblender pureren
*Door de bouillon de vermouth roeren en hierdoor weer de avocado mix.
*Op smaak afmaken met PeZo en dan met fijngehakte tuinkers bestrooien.Goed roeren en in "shot" glaasjes
doen.Afversieren met toefje gehakte tuinkers.
***
WITLOFSCHUITJES 1
*Alle ingredienten vermengen en roeren tot een redelijk homogeen mengsel.Hiermee de schuitjes vullen
*Doe de Mix door de eieren evenals de gesnipperde uien en knoflook.
*Dit mengsel gaat in de anti-aanbak-pan met de hete rijstolie
*Dan wordt de taugé netjes over het ei verdeeld en daarna de garnaaltjes.
*Zodra de bovenzijde van de omelet gaat indrogen keren we de omelet : We schuiven de omelet van de pan op een bord.Doen daarop een zelfde bord op z'n kop en draaien dat snel om.Dan laten we de omelet vanaf het 2de bord weer in de pan glijden om alles netjes heel te houden.
*Dan op een laag vuurtje de omelet garen*Als hij gaar is op een bord laten glijden en hem laten afkoelen en opstijven.
*Besmeren met de Chili saus en in 16 stukken snijden.
***
AVOCADO SOEPJE :
*De eerste 4 ingredienten in een keukenblender pureren
*Door de bouillon de vermouth roeren en hierdoor weer de avocado mix.
*Op smaak afmaken met PeZo en dan met fijngehakte tuinkers bestrooien.Goed roeren en in "shot" glaasjes
doen.Afversieren met toefje gehakte tuinkers.
***
WITLOFSCHUITJES 1
*Alle ingredienten vermengen en roeren tot een redelijk homogeen mengsel.Hiermee de schuitjes vullen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fokke123 zegt:
fokke de haan succes:p
deuxchapeaux zegt:
Jan A:)