Recept
« Terug naar recepten
Ananas van de grill
PT15M
Ananas van de grill
Een heerlijk ananas van de grill recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
e
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananas van de grill te bereiden
Ananas in dikke plakken snijden en an beide kanten met basterdsuiker bestrooien en ongeveer 5 min. per kant roosteren totdat ananas licht gekarameliseerd is.
Boter samen met amandellikeur, tafelsuiker, vanillemerg en citroensap verwarmen en bij de in stukken gesneden ananas serveren.
Lekker met vanille-roomijs of
kokos-ijs.
Boter samen met amandellikeur, tafelsuiker, vanillemerg en citroensap verwarmen en bij de in stukken gesneden ananas serveren.
Lekker met vanille-roomijs of
kokos-ijs.
bertal zegt:
m.v.g. Bert