Recept
« Terug naar recepten
Ananashappers
PT35M
Ananashappers
Een heerlijk ananashappers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
28
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ananashappers te bereiden
Uit de plakjes bladerdeeg 24 rondjes steken. Creme fraiche vermengen met custardpoeder en beetje zoetstof. Op ieder rondje bladerdeeg ½ tl crème fraiche mengsel leggen en hierop de ananas drukken. 20 minuten in een 225°C oven laten bakken. Na afkoelen een beetje poedersuiker eroverheen strooien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
derbyke zegt:
gea zegt:
gea zegt:
slaatje zegt:
flavia zegt:
Na oliebollen deze ananashappers gemaakt. Lekker en makkelijk. Een prettige jaarwisseling en veel kookplezier in 2013.:):p