Recept
« Terug naar recepten
Andalusische Zalm
PT30M
Andalusische Zalm
Andalusische Zalm
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Bron:
onbekend
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andalusische Zalm te bereiden
Laat de rozijnen wellen in lauw water. Kook de zalm als in Mousse van Zalm. Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen. Maak de mayonaise. Voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe. Was en droog de sla. Maak de paprika schoon en snij ze in juliënne. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken. Leg blaadjes sla op een serveerschaal. Leg hierop een bodempje van rijst. Daarop de moten zalm, waar overheen stukjes paprika komen en rozijnen. De tomaat komt langs de rand. Geef de saus er apart bij.