Recept
« Terug naar recepten
Andijvie op z'n Italiaans
PT15M
Andijvie op z'n Italiaans
Een heerlijk andijvie op z'n italiaans recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Appie Löhr
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
65 kCal energie
4 Gram eiwit
5 Gram vet
1 Gram koolhydraten
4 Gram eiwit
5 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Voedingscentrum
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie op z'n Italiaans te bereiden
1.Maak de andijvie schoon en snijd de groente in repen. Laat de andijvie met aanhangend water slinken. Doe de andijvie in een vergiet en druk het vocht er zoveel mogelijk uit. Maak de knoflook schoon en snijd het teentje klein.
2.Verwarm de olie in een wok of hapjespan en laat hierin de knoflook en de andijvie al omscheppend heet worden. Maak de groente op smaak met een drup citroensap en wat zout.
2.Verwarm de olie in een wok of hapjespan en laat hierin de knoflook en de andijvie al omscheppend heet worden. Maak de groente op smaak met een drup citroensap en wat zout.
Mijn kookverhaal (Appie Löhr)
Lekker met roergebakken plakjes varkenshaas en aardappelen.