De meeste van deze groenten zaten deze week in m´n groentepakket.
Ik wilde persé geen andijviestamp, alhoewel ik dat erg lekker vind.
Dus maar een beetje denken en doen....
Ik heb er een slavink bij gegeten.
Lekker!!!
Recept
« Terug naar recepten
Andijvie, roergebakken met veel lekkere dingen
PT20M
Andijvie, roergebakken met veel lekkere dingen
Een heerlijk andijvie, roergebakken met veel lekkere dingen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
me, myself and I
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie, roergebakken met veel lekkere dingen te bereiden
Verwarm de olijfolie en roerbak de knoflook en de sjalot een beetje glazig op een matig vuur.
Voeg de paprika toe en roerbak deze mee voor zo´n 3 minuten.
Doe het vuur hoger en voeg de andijvie per handenvol toe: blijf roerbakken en voeg steeds nieuwe handenvol toe.
Blus af met de ketjap.
Voeg de paprika toe en roerbak deze mee voor zo´n 3 minuten.
Doe het vuur hoger en voeg de andijvie per handenvol toe: blijf roerbakken en voeg steeds nieuwe handenvol toe.
Blus af met de ketjap.
Ilsemary Bruins zegt: