KookJij

Andijvie uit de wok

Een heerlijk andijvie uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: keukentips
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijvie uit de wok te bereiden

Maak de andijvie schoon, snijdt ze in reepjes, was ze en laat ze uitlekken. Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze fijn. Verhit in de wok de olie en fruit hierin eventjes de ui en knoflook. Voeg dan de andijvie toe en roerbak deze 5 minuten. Voeg dan de Crème Fraîche en wat peper en zout toe. Laat het gerecht goed warm worden. Lekker met verse worst en gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Even rechtsboven aanvinken, Mini;)
Mini Marsman

Mini Marsman zegt:
Aan melden op de nieuwsbrief recepten.
Keet

Keet zegt:
Vanavond?
Aardappelpuree en schnitzel.
susi switynk

susi switynk zegt:
Hm......jammie jammie echt erg lekker hoor, bedankt voor goed idee.
martin

martin zegt:
Vond het erg lekker,
niet gaar ? Moet je het ff langer doen.
Een erg lekker recept
Karin Lotterman

Karin Lotterman zegt:
Ik heb het geprobeerd te maken, en ik vond het niet zo'n succes. Ik hou meer van gare andijvie en in de wok werd het niet echt gaar. Maar blij om te horen dat jullie het wel lekker vinden ;)
petra

petra zegt:
Erg lekker, je kan het ook net iets anders maken; 50 gr pinda's in de olie al omscheppend 1 min bakken dan 2 teentjes knoflook en 1 ui al omscheppen 3 min op hoog vuur dan 1 el mosterd en peper naar smaak erdoor en dan een paar druppels maggi erover lekker met aardappelpuree en snitsel. Eet smakelijk!
Miranda

Miranda zegt:
Heel lekker dit! Heb het met een zalmootje (in stukjes) erbij gedaan, en wat pijnboompitjes! Heerlijk!:p
bianca

bianca zegt:
Lekker, ik heb het klaar gemaakt met spekjes:)
Maris

Maris zegt:
lekker
chinees

chinees zegt:
Ik heb het vandaag gegeten. Het was heel lekker.Ik heb er gebakken spekjes bij gedaan.Marja:p
k_lotterman

k_lotterman zegt:
Ik ga het ook vanavond klaarmaken, ben benieuwd.;)
chinees

chinees zegt:
ik ga het proberen ik heb ze net geprint het recept
durna06

durna06 zegt:
Doordat ik natrium beperkt ben, heb ik het zout weggelaten. op smaak gemaakt met kruiden. Reepjes chorizo er door smaakt perfect.
joost69

joost69 zegt:
ik heb er eenn 0nsje pepersalami in stukjes bij gedaan
heerlijk voor de smaak
een beetje opbaken en daarna de ui en andijvie