Recept
« Terug naar recepten
Andijvie uit de wok
PT20M
Andijvie uit de wok
Een heerlijk andijvie uit de wok recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Vanessa Bender
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
keukentips
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijvie uit de wok te bereiden
Maak de andijvie schoon, snijdt ze in reepjes, was ze en laat ze uitlekken. Pel de ui en de knoflookteentjes en snipper deze fijn. Verhit in de wok de olie en fruit hierin eventjes de ui en knoflook. Voeg dan de andijvie toe en roerbak deze 5 minuten. Voeg dan de Crème Fraîche en wat peper en zout toe. Laat het gerecht goed warm worden. Lekker met verse worst en gekookte aardappelen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Karin Lotterman zegt:
petra zegt:
Miranda zegt:
chinees zegt:
durna06 zegt:
Anna zegt: