Recept
« Terug naar recepten
Andijvieschotel
PT45M
Andijvieschotel
Een heerlijk andijvieschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Andijvieschotel te bereiden
Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken.
Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen.
Andijvie uit laten lekken en door mengsel mengen.
30 min. in de oven op 175graden.
Hetzelfde kan voor spinazie-schotel gebruikt worden, daar kun je nog een gebakken uitje en teentje knoflook bij doen.
Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen.
Andijvie uit laten lekken en door mengsel mengen.
30 min. in de oven op 175graden.
Hetzelfde kan voor spinazie-schotel gebruikt worden, daar kun je nog een gebakken uitje en teentje knoflook bij doen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Dennis van Weeghel zegt: