KookJij

Andijvieschotel

Een heerlijk andijvieschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Lowcarbrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijvieschotel te bereiden

Andijvie in reepjes snijden en beetgaar koken.
Kwark, geraspte kaas, eieren in ovenschaal loskloppen.
Andijvie uit laten lekken en door mengsel mengen.
30 min. in de oven op 175graden.

Hetzelfde kan voor spinazie-schotel gebruikt worden, daar kun je nog een gebakken uitje en teentje knoflook bij doen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dennis van Weeghel

Dennis van Weeghel zegt:
Lekker man uitje erbij:p
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Piet het recept klopte inderdaad niet. Deze zijn inmiddels goedgezet. Groetjes Marijke
piet

piet zegt:
Verkeerde ingredienten

of

verkeerde bereiding?:(:?