KookJij

Andijviestamppot met extra's

Andijviestamppot met extra's heb ik bedacht omdat ik andijviestamppot met enkel andijvie persoonlijk wat saai vind.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Andijviestamppot met extra's te bereiden

1. Schil en kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.
2. Bak de spekjes zonder boter knapperig en bruin in ca. 15 minuten.
3. Was en snijd ondertussen de andijvie in reepjes (2 a 3 cm) en de vleestomaten in blokjes.
4. Verwarm de melk.
5. Verwarm de rookworst in een pan water.
6. Giet de aardappels af en voeg de pesto en warme melk toe. Stamp dit geheel tot een puree.
7. Voeg de andijvie, tomaat en spekjes toe. Roer of stamp dit alles door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.

Mijn kookverhaal (Nadine )

Van mijn schoonvader verse andijvie en aardappelen van het land gekregen, dit maakt het uiteraard extra lekker!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Beter kan toch niet!! grt Hans:):):):):)
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Zooo, dat is lekker vers van het land!! Vorige keer had ik zó'n trek in andijviestamppot, maar had het niet in huis en heb toen de ijsbergsla gebruikt en dát smaakte óók voortreffelijk. Het was het experimenteren waard! Mijn eters vonden het ook wel leuk om het de andere dag ook te maken!:p
gea

gea zegt:
Mmmmmmm: lekker!!! :p
Anna

Anna zegt:
Ziet er lekker uit, meis!;):D
derbyke

derbyke zegt:
Heerlijk gerechtje Nadine, en gelijk je zegt alles vers van de pers beter kan het niet :);):p