Recept
« Terug naar recepten
Andijviestamppot met extra's
PT45M
Andijviestamppot met extra's
Andijviestamppot met extra's heb ik bedacht omdat ik andijviestamppot met enkel andijvie persoonlijk wat saai vind.
Bereiding
Hoe Andijviestamppot met extra's te bereiden
1. Schil en kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar.
2. Bak de spekjes zonder boter knapperig en bruin in ca. 15 minuten.
3. Was en snijd ondertussen de andijvie in reepjes (2 a 3 cm) en de vleestomaten in blokjes.
4. Verwarm de melk.
5. Verwarm de rookworst in een pan water.
6. Giet de aardappels af en voeg de pesto en warme melk toe. Stamp dit geheel tot een puree.
7. Voeg de andijvie, tomaat en spekjes toe. Roer of stamp dit alles door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.
2. Bak de spekjes zonder boter knapperig en bruin in ca. 15 minuten.
3. Was en snijd ondertussen de andijvie in reepjes (2 a 3 cm) en de vleestomaten in blokjes.
4. Verwarm de melk.
5. Verwarm de rookworst in een pan water.
6. Giet de aardappels af en voeg de pesto en warme melk toe. Stamp dit geheel tot een puree.
7. Voeg de andijvie, tomaat en spekjes toe. Roer of stamp dit alles door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.
Mijn kookverhaal (Nadine )
Van mijn schoonvader verse andijvie en aardappelen van het land gekregen, dit maakt het uiteraard extra lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Barbara Metz zegt:
derbyke zegt:
hns zegt: