TIP :
Vervang de gebraden rosbief gerust door rundercarpaccio.
Recept
« Terug naar recepten
Antipasta met rosbief en parmezaan
PT10M
Antipasta met rosbief en parmezaan
Een heerlijk antipasta met rosbief en parmezaan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Frencken
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Overig
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
45 kCal energie
2.5 Gram eiwit
2.7 Gram vet
3.4 Gram koolhydraten
2.5 Gram eiwit
2.7 Gram vet
3.4 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
colruyt.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Antipasta met rosbief en parmezaan te bereiden
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan
met antiaanbaklaag, zonder boter.
Beleg elke wrap met 2 sneetjes gebraden rosbief.
Bestrooi met de pijnboompitten, de kappertjes en de
rucola.
Strooi de parmezaan erover.
Besprenkel met de olijfolie en kruid met de versgemalen peper.
Rol de wraps op en snijd in stukjes van 2 cm.
Steek vast met een prikkertje.
met antiaanbaklaag, zonder boter.
Beleg elke wrap met 2 sneetjes gebraden rosbief.
Bestrooi met de pijnboompitten, de kappertjes en de
rucola.
Strooi de parmezaan erover.
Besprenkel met de olijfolie en kruid met de versgemalen peper.
Rol de wraps op en snijd in stukjes van 2 cm.
Steek vast met een prikkertje.