Recept
« Terug naar recepten
Aperitiefgehaktballetjes
PT20M
Aperitiefgehaktballetjes
Een heerlijk aperitiefgehaktballetjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Aperitiefgehaktballetjes te bereiden
Meng het gehakt met de ui, look, chilipepertje en de verse kruiden. Meng er het ei en het paneermeel door en kruid met peper en zout.
Meng alles goed en vorm er kleine balletjes van. Bak ze krokant in een pan met olijfolie.
Serveer ze lauw of koud.
Voor de dipsaus vermeng je de yoghurt met de gehakte kruiden en kruid naar smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar.
Meng alles goed en vorm er kleine balletjes van. Bak ze krokant in een pan met olijfolie.
Serveer ze lauw of koud.
Voor de dipsaus vermeng je de yoghurt met de gehakte kruiden en kruid naar smaak met peper en zout. Roer alles goed door elkaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Alwin zegt:
derbyke zegt:
Alwin zegt:
liske zegt:
AnnikaT zegt:
Het is teveel voor 4 personen als aperitief, zeker voor 8-10 personen! Je kunt het inderdaad wel invriezen maar zet de juiste hoeveelheid personen dan neer!