Recept
« Terug naar recepten
Appel-ananas flappen met walnoot
PT45M
Appel-ananas flappen met walnoot
Een heerlijk appel-ananas flappen met walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel-ananas flappen met walnoot te bereiden
-Ontdooi het bladerdeeg.
-Meng alle ingredienten goed door mekaar buiten het ei.
-Verdeel het appelmengsel over iedere plak bladerdeeg.
-Smeer de randen in met losgeklopt ei en vouw de plakken diagonaal dicht.
-Druk de randen goed aan met een vork.
-Besmeer met losgeklopt ei en bestrooi met wat suiker.
-Bak in een voorverwarmde oven van 200C voor 25 minuten tot ze goudbruin zijn.
-Meng alle ingredienten goed door mekaar buiten het ei.
-Verdeel het appelmengsel over iedere plak bladerdeeg.
-Smeer de randen in met losgeklopt ei en vouw de plakken diagonaal dicht.
-Druk de randen goed aan met een vork.
-Besmeer met losgeklopt ei en bestrooi met wat suiker.
-Bak in een voorverwarmde oven van 200C voor 25 minuten tot ze goudbruin zijn.