Recept
« Terug naar recepten
Appel cocos taart
PT110M
Appel cocos taart
Een heerlijk appel cocos taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Monique Fondse
Bereidingstijd:
110 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel cocos taart te bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden
doe de suiker,boter (in stukjes) suiker, vanillesuiker en 1 ei in de schaal en kneed dit tot een gladde bal.
boter de taartvorm in met boter en maak een bodem en rand van de deeg.
Zorg wel dat je nog wat deeg overhoud voor op de taart later.
Zet deze in de koelkast.
Schil de appels en snijd ze in stukjes.
Doe er een halve eetlepel kaneel doorheen (tot het net bruin ziet)
Gooi er krenten doorheen (tot je het zelf lekker vind)
En stooi er een zooitje geraspte cocos in.
Vul de taartvorm met de appels en maak er een deeg vorm op (dit kan alles zijn als het maar de appels op zijn plaats houd.)
Klop een ei en smeer dit met het kwarstje op de deeg bovenop de taart.
zet de appeltaart nu 80 minuten in de oven!
Eetsmakelijk!!
doe de suiker,boter (in stukjes) suiker, vanillesuiker en 1 ei in de schaal en kneed dit tot een gladde bal.
boter de taartvorm in met boter en maak een bodem en rand van de deeg.
Zorg wel dat je nog wat deeg overhoud voor op de taart later.
Zet deze in de koelkast.
Schil de appels en snijd ze in stukjes.
Doe er een halve eetlepel kaneel doorheen (tot het net bruin ziet)
Gooi er krenten doorheen (tot je het zelf lekker vind)
En stooi er een zooitje geraspte cocos in.
Vul de taartvorm met de appels en maak er een deeg vorm op (dit kan alles zijn als het maar de appels op zijn plaats houd.)
Klop een ei en smeer dit met het kwarstje op de deeg bovenop de taart.
zet de appeltaart nu 80 minuten in de oven!
Eetsmakelijk!!
Rivka zegt: