Recept
« Terug naar recepten
Appel en kaas koolschotel
PT50M
Appel en kaas koolschotel
Een heerlijk appel en kaas koolschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Oma's recept.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel en kaas koolschotel te bereiden
Kool dun snijden.
Ui en de knoflook snipperen.
Appelen in blokjes snijden evenals de aardappelen.
Alles bakken in de pan met de margarine.
Goed husselen, dan de kruiden er bij, blijven omscheppen. 1 dl water toevoegen, in afgesloten pan 20 min. laten stoven op klein vuur, op het laatst de blokjes kaas er door, goed doorwarmen en direct op dienen.
Ui en de knoflook snipperen.
Appelen in blokjes snijden evenals de aardappelen.
Alles bakken in de pan met de margarine.
Goed husselen, dan de kruiden er bij, blijven omscheppen. 1 dl water toevoegen, in afgesloten pan 20 min. laten stoven op klein vuur, op het laatst de blokjes kaas er door, goed doorwarmen en direct op dienen.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Mijn oma maakte dit regelmatig in de kool tijd, ze verzon altijd wat anders, maar met het zelfde hoofd bestanddeel.