KookJij

Appel-rode koolflan - bloedworst op peperkoek

Een heerlijk appel-rode koolflan - bloedworst op peperkoek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appel-rode koolflan - bloedworst op peperkoek te bereiden

Mix de compote glad, doe er de eieren bij en mix tot een mooie farce. Breng op smaak met fijngehakte rozemarijnblaadjes, peper en zout.

Strijk vormpjes in met boter en verdeel er de farce over. Plaats in een voorverwarmde oven van 210°C gedurende een 10-tal minuten.

Laat de kalfsfond inkoken tot de helft met de chocolade.

Snij de peperkoek en de bloedworst in de gewenste vorm en bak krokant in de koekenpan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst