Recept
« Terug naar recepten
Appel-speculaas-cake
PT60M
Appel-speculaas-cake
Een heerlijk appel-speculaas-cake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel-speculaas-cake te bereiden
Mix de eieren met de suiker en roer er de gesmolten boter en de bloem door. Roer dan de speculaas door het deeg. Giet dit in een bakvorm. Verdeel de geschilde en in kwartjes gesneden appelen op het deeg (meng eventueel ook een deel onder het deeg). Bestrooi royaal met bruine suiker (eventueel wat klontjes boter) en de oven in. Die bruine suiker zal heerlijk smelten over de appeltjes en bij het afkoelen een krokant zoet korstje geven..
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
margreta zegt: