Recept
« Terug naar recepten
Appelflan Turbo
PT15M
Appelflan Turbo
Een heerlijk appelflan turbo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelflan Turbo te bereiden
*Leg de bladerdeeg stukken in de taartbodems,ramequins of op de siliconen matten,die flink over hangen
*Smeer hierop uit de spijs
*Leg hier op een geschilde,geboorde en overlangs door midden gesneden 1/2 appel en vul het gat met rozijnen
*Strooi hierop de suiker
*Leg hierop een geschild ontpitte halve perzik
*Vouw dicht met het overhangende bladerdeeg
*Kwast de bovenzijde ruim in met de abrikozenjam
*Smeer hierop uit de spijs
*Leg hier op een geschilde,geboorde en overlangs door midden gesneden 1/2 appel en vul het gat met rozijnen
*Strooi hierop de suiker
*Leg hierop een geschild ontpitte halve perzik
*Vouw dicht met het overhangende bladerdeeg
*Kwast de bovenzijde ruim in met de abrikozenjam
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Deze taartjes in een oven die is voorverwarmd op 200 graden Celsius gedurende 8 minuten.